Alle artikler

Her kan du finde alle vores artikler.
 

En ny undersøgelse viser at der ikke er så mange fake news, som man troede. Forskere mente at 1 ud af 50 nyheder man læste var en fake news. Men man har nu fundet ud af at det kun er 1 ud af 75 nyheder man læser der er en fake news.

I Januar 2017 begyndte Trump at planlægge byggeriet af den 3200 km. lange mure mellem Mexico og USA. Flere steder er var der allerede bygget barrierer, før han begyndte på muren var der sammenlagt allerede blevet lavet ca. 1000 km.

Terror i Tarm

2018-05-13

Søndag d.13 Maj om eftermiddagen, var der terror i Tram. Der var nogle vidner der mener at det var 3 unge mænd på ca. 23-25 år. De kørte i en sort eller mørkebrun bil, der var ikke nogle der så hvilket bilmærke det var. De kørte gennem byen og skød i alle retninger. Der var 3 piger og 4 drenge...

Pia Kjærsgaard nægter at komme til sin egen søn, Troels Gamst, bryllup, da han skal giftes med en 2 grads indvandrere. Hvis man læser hendes udtagelser, kan man se at hun kritiserer indvandrere meget.

Den 11 Maj, mødtes den Amerikanske præsident Donald Trump, med sangeren Justin Bieber. Mødet gik især ud på Biebers sange. Donald Trump synes at Bieber skulle synge til hans søns konfirmation, da sønnen Barron William Trump er stor fan af sangeren. Justin Bieber, der i øjeblikket har ret travlt, takker nej til tilbudet.

Nordkorea må ikke være med til sommer OL i 2020, fordi de til vinter OL i 2018 snød. Kim Jung-Un havde sagt til trænerne for Nordkoreas hold, at de skulle bede deltagerne om at true de andre deltager, så de vandt, der var en der ikke lod sig indskrænke af Nordkorea, derfor fik Nordkorea en anden plads. Vedkommende der fik...

Nu kan unge bruge det tøj deres mor brugte dengang hun var ung. Nu kan unge bruge det tøj deres mor brugte dengang hun var ung. Løse bukser, lange nederdele og brugt tøj er generelt bare ved at blive moderne igen. Det er selvfølgelig blevet moderniseret lidt så det passer til vores tid. Mange unge er begyndt at købe...

Der er mange forskellige sportsgrene. Sådan noget som fodbold, svømning og løbe træning. Men nu er sportsgrene som ridning, e-sport, håndbold, gymnastik og basketball begyndt at vinde ind. Nogle går også til musik og spejder som en fritids interesse.